KAAS & IJS

Informatie

 

Openingstijden:

 

1 April tot 31 oktober:

woensdag tot en met zaterdag 10.00 uur – 18.00 uur

zondag 12.00 – 18.00 uur

Maandag en dinsdag gesloten

 

1 November tot 31 maart:

Vrijdag en zaterdag 10.00 uur – 18.00 uur

zondag tot en met donderdag gesloten

(wilt U buiten de openingstijden komen, bel dan of er iemand thuis is 0294-251668)

 

Naast de Logies runnen wij met elkaar ook een kaas-en ijsboerderij.

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt Coby op haar kenmerkend enthousiaste wijze, rondleidingen over het bedrijf van ongeveer een half uur (dit kan op verzoek worden aangepast) in Nederlands, Engels, Frans en Duits. Hierbij wordt kort verteld hoe kaas nu eigenlijk wordt gemaakt, gaat zij in op de huidige ontwikkelingen in de landbouw en legt zij nog een en ander uit over de ligboxenstal en de kaasmakerij.

Aansluitend kunt u de verschillende kazen proeven die op een plateau voor u zijn aangesneden, met een zuiveldrankje of een glaasje wijn en een boerderij-ijsje
Overigens kan dit arrangement in overleg met Coby naar uw wensen worden aangepast.

De rondleiding kan ook worden gegeven in combinatie met een lunch, welke bestaat uit 5 soorten brood, 9 soorten kaas, zelfgemaakte jam, komkommer en een boerderij-ijsje. Er wordt onbeperkt melk en karnemelk geschonken.

Ideetjes voor een originele groepsactiviteit:

Voor een groep is het ook een prachtige gelegenheid om een vaartocht over de Vecht te maken waarbij u kunt laten aanmeren aan de 60 meter lange aanlegsteiger bij de boerderij. Er zijn diverse rederijen die deze mogelijkheid bieden. Uw groep heeft dan een uur de tijd voor een excursie over het bedrijf en kan naar uw wensen worden ingevuld.

Ook is het mogelijk om voor uw groep, fietsen te huren, als u soms een stuk(je) langs de mooie Vecht zou willen fietsen gecombineerd met een bezoek.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen: info@dewilligenkaas.nl of 0294-251668 / 06-51798045 of kijk op onze website www.dewilligenkaas.nl