• Slapen langs het water.

Logies - B&B / Groepsaccommodatie

De Logies bestaat uit een zevental stijlvolle en luxe ingerichte kamers, waarbij u tevens gebruik kunt maken van een gemeenschappelijke ruimte met keuken. Verder is er een zonnige terras en een tuin aan de Vecht, waar men kan ontspannen en genieten van de mooie omgeving.
‘s Morgens wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd met oa heerlijke eigen gemaakte boerenkaas.

Vier van de zeven kamers zijn zeer ruim en voorzien van een eigen toilet, (bubbel)bad en/of douche, een slaapbank en gezellig zitje en een koelkastje. Een ervan, de meest sfeervolle met bubbelbad, is tevens geschikt als bruidssuite. Verder is er een kleinere kamer met douche en toilet. De andere twee kleinere, knusse kamers gebouwd in de voormalige hooiberg hebben het gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Alle kamers hebben TV met satelliet-ontvangst, koffie/thee faciliteiten, minibar (tegen betaling) en zeer goede boxspringbedden (2,10 lang) om u een uitstekende nachtrust te garanderen.

Alle kamers hebben vrij uitzicht op rivier de Vecht en over de weilanden.

Om waar nodig extra slaapruimte te kunnen bieden, kunnen de slaapbanken als bed worden gebruikt. In totaal zijn de volgende slaapplaatsen beschikbaar:

Beschikbare kamers

Groepsaccommodatie Logies

Hooiberg kamer 6 & 7

€ 75/per nacht (2 personen)

Kamer 5

€85/per nacht (2 personen)

Kamer 4

€120/per nacht (2 personen)

Kamer 3

€110/per nacht (2 personen)

Kamer 2

€100/per nacht (2 personen)

Kamer 1

€100/per nacht (2 personen)